Není někdy jednoduché uvařit dobré jídlo, aby se člověk zavděčil všem strávníkům.
Například můj manžel je vyložená "masařka", má rád knedlíky a omáčky, ale také také ryby, syrovou zeleninu a různé pochutiny. Já můžu být klidně bez masa, radost mi udělají sladká jídla, koláče a buchty všeho druhu, jako přílohu preferuji brambory a zeleninu mám ráda i tepelně upravenou.
Tak - teď to dejte do souladu.
Tento víkend byl ve znamení mých chutí.
Jednoduchá zasmažená zeleninová polévka, kde převládal můj oblíbený květák.
Květák byl i v hlavním chodu.
Jen tak podušený s vajíčkem a k tomu okurkový salát, zatím z "biookurků" vlastní výroby.
A jako moučník, komu by to ještě nestačilo, meruňkový lívanec - jak se u nás říká.
A opět z vlastních zdrojů.
Zašli byste k nám na oběd???
Žádné komentáře:
Okomentovat